Aanvragen

Welkom op de aanvraagpagina. Doorloop onderstaande stappen om direct een kerkwebsite aan te maken.

Je kunt deze kerkwebsite 2 maanden gratis uitproberen!

• Stap 1: Klik het gewenste abonnement aan.
  • Stap 2: Kies een titel en URL voor de kerkwebsite (bijvoorbeeld "Paaskerk" en "/paaskerk"). Deze zijn later aanpasbaar. Het is mogelijk om later een eigen domeinnaam te koppelen die je in beheer hebt (bijvoorbeeld www.paaskerk.nl).
  • Stap 3: Kies een gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord. De gebruikersnaam mag geen hoofdletter bevatten en is niet meer aanpasbaar. Kies bijvoorbeeld de naam van je kerk (bijvoorbeeld "paaskerk").
  • Stap 4: Vul de factuurgegevens in en de betaaloptie. De betaling treedt pas in werking nรก het aflopen van de proefperiode van 2 maanden. Het is mogelijk om op elk moment in deze proefperiode op te zeggen.

[wu_checkout slug="main-form"]

Mijnkerk.site is een initiatief van
Webheld.nl
closearrow-circle-o-downbars